perjantai 6. heinäkuuta 2018

Viikon Aivoradio 27

Brian Eno – Mea Culpa: 1001-listan poimintoja. Erikoista musiikkia ihan mille ajalle tahansa.

David Maxim Micic – Mbinguni Amina: Serbialaista kikkailumusiikkia.

Ghost – Genesis: Jo kahdeksan vuotta vanhaa Ghostia. Silloin ei oltu vielä niin pop.

Union Carbide Productions – Golden Age: Ruotsalaista rokkia 80-90-lukujen vaihteesta. J.Karjalaisen ja Porcupine Treen sävyjä havaittavissa.

Rage Against the Machine – Beautiful World: Cover-veto Devon kappaleesta. Aika rauhallinen ja pelkistetty RATM-biisiksi.

Imperial State Electric – Uh Huh: Perusrokkia. Hyvä riffi. Jännä, että Ruotsista.

Guilt Machine – Over: Hyvää metallia. Ei koukkuista, mutta laadukasta.

Avicii – Levels: “Rata yksi…”

Zero 7 – Milton At Midnight: Taustahämyilymusiikkia.

Liekki – Tähtien: Liekin vanhaa menoa. Jollain tapaa kaunis ja kesäinen kappale.”
T

The Idle Race -  By the Sun: Bändi, jonka riveissä ovat olleet mm. Roy Wood, Jeff Lynne ja Steve Gibbons. Tällä vuonna 1971 julkaistulla kappaleella kukaan heistä ei ole mukana.  Wood ja Lynne ovat jo muissa hommissa ja Gibbons ei ole vielä bändin kokoonpanoon astunut.

Ray Davies - The Big Weird: Kinks-yhtyettä ollaan kasaamassa uudelleen kokoon. Sitä odotellessa kappale Rayn uusimmalta, tänä vuonna julkaistulta, Our Country: Americana act II-albumilta

Dario G - Carnaval de Paris: Mummolaan kun pyöräilemme... Eikun jalkapalloonhan tämä liittyikin.

Joe Bonamassa - Redemption: Joe on minulle vielä syvällisempää perehtymistä vailla oleva artisti.  Tulevan albumin (ilmestyy 21.9) kautta aion kuitenkin tutustumisen aloittaa.

Nina Simone - My Baby Just Cares For Me: Nainen with the voice and style. Eikä kappaleessakaan ole moittimista.

Maarit - Sua ehkä liikaa pomputin: Stevie Wonderin sävel, Hectorin teksti ja Maarit - helposti kuunneltavaa, kevyesti soljuvaa musiikkia.

Simon Dupree & Big Sounds - Kites: Tämän me kaikki tunnemme, vaikka ei ollutkaan mikään suuri hitti maailmalla."
Yyte

Toto - Africa: Pidettiin Joensuussa kisat. Tällä kuuluu aloittaa.

Vesa-Matti Loiri - Sellaista elämä on: Veskun Junnu-levyihin ei usein tule eksyttyä, mutta aina ne miellyttävät. "Sillä suoraan sanottuna, suurin piirtein..."

The Darkness - Love Is Only a Feeling: The Darkness oli kauan kadoksissa. Se lensi omaan tutkaan juuri tämän levyn aikoihin 2003. Pistetään taas muistiin tämän soittolistanoston myötä.

Nils Lofgren - Man in the Moon: Nils on edelleen vahvasti aliarvostettu muusikko. Tämä soolovetäisy on aika tyylikäs...

Kamasi Washington - Hub-Tones: Washingtonin uutta levyä on hehkutettu monessa paikassa, joten täytyihän se kuunnella itsekin. Olipa melkoisen hyvä. "Hub-Tones" nousi heti soittolistalle, kun ensimmäiset iskut päsähtivät ilmoille.

Prince & The Revolution - Purple Rain: Pidettiin Joensuussa kisat. Tähän kuuluu lopettaa.”
A

Demis Roussos - Forever and ever: Tottakai, koska lomamatka odottaa ja Kreikan meri kutsuu.

Despise - Spewing Out from Hell (Complete guide to Greek Heavy Metal): Tein hieman kreikkalaisen heavy metallin kotiläksyjä ja tämä tuli vastaan. Iski kuin tuhat sähköankeriasta ja kahvit rinnuksile!

SepticFlesh - A Great Mass Of Death: Korttini alkavat paljastua maan osalta, mutta tässä on tehty orkestroinnit ja metallin hienosti yhteen

Macabre Omen - From Son To Father: Olen laittanut tästä aikaisemminkin biisin, mutta pakko laittaa lisää koska tämä levy on 9,75/10 mun kirjoissa. Alunperin Alexandros on muuten Rodoksen saarelta, sittemmin lontoolaistunut.

Kawir - Hymn To Apollo: Taidan jälleen toistaa itseäni ja laittaa bändiä, jota olen jo tarjonnut. Kawir ansaitsee kuitenkin lisää palstatilaa ja pakanallinen metali soittoaikaa.

Agatus - The Oath (of Magic and Fire): Olen kuunnellut tämän levyn varmaan 12 kertaa enkä ole vielä kyllästynyt. Veljekset tekivät niin rehellisen ja aidon heavy metal levyn ettei tästä voi olla pitämättä

Mikis Theodorakis - Zorba dance: Tähän on hyvä lopettaa kreikkalainen kiimani.”
Spinebrain

https://open.spotify.com/user/auscultocom/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=u3-yAaovQbm5JgnkJEXRNQ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti