perjantai 14. helmikuuta 2020

Viikon Aivoradio 7/2020

”Neil Young - Throw Your Hatred Down: Kuuntelin viikolla Pearl Jam-keikkoja, ja jampat versioivat tämän. Ovathan he taustabändinä levyversiollakin.

Juliet Jonesin Sydän - Rolling Stones: Parin vuosikymmenen tauon jälkeen tuli uusi levy.

Billie Eilish - No Time to Die: Uusi Bond-tunnari on lähtöisin Eilishin suunnalta. Äkkiseltään aivan hyvä.

Huey Lewis & The News - While We’re Young: Uuden (ja Lewisin kuulo-ongelmista johtuen viimeisen?) levynsä avausraita. ”Weather”-albumi julkaistiin tänään.

Green Day - 21 Guns: ”21st Century Breakdown”-levystäkin alkaa olla jo toistakymmentä vuotta. Tämä oli maailman parhaita biisejä parin päivän ajan.”
A

”Derek & The Dominos - Got to Get Better In a Little While (Live at the Fillmore): Kun käytössä on tällaiset rohdot, niin luulisi parannusta ongelmiin olevan luvassa.

Irina Milan - Kevättä ilmassa: Irina on yksi taitavimmista laulajistamme ja kun hän pääsee laulamaan Jorma Panulan säveliin, lopputulos on kuuntelijansa palkitsevaa musiikkia.

Tindersticks - For the Beauty: No Treasure But Hope on Nottingamista kotoisin olevan yhtyeen tuorein albumi. Sen avaa kauniisti tämä Stuart A. Staplesin ja Robert Mckinnan kirjoittamalla laulu.

Juliet Jonesin Sydän - Huonoa musiikkia: Eipä niinkään, vaan kyllähän tätä mielellään kuuntelee kuten yhtyeen tuoreinta, viikko sitten julkaistua, albumiakin.

Juliet Jonesin Sydän - Rolling Stones: Tatsi on säilynyt - musiikkisydän sykkii tarttuvaa teemaa myös 2020-luvulla.

Black Sabbath - Warning: Tämä kappale oli yhtyeen debyytialbumin B-puolen päättävä raita. Albumihan julkaistiin 50 vuotta sitten eli 13.2.1970.

April Wine - Fast Train: Kanadalaisrokkia 50 vuoden takaa.  Kappale oli pienimuotoinen hitti tultuaan noukituksi yhtyeen nimeä kantavalta debyytialbumilta yhtyeen ensisingleksi.

Pearl Jam - In My Tree: Otin keskiviikkona listalleni perehtyä tähän yhtyeeseen. Kappaleita tuli ja meni - kunnes tämä pysäytti klo 21.35 ja oli pakko soittaa uudelleen”
Yyte

”Kuuntelin saunassa sellaista progea, jota ei ole tullut kuunneltua. Tässä muutama siltä listalta ilman kummempia selityksiä.

Tigran Hamasyan – Entertain Me
Plini - Electric Sunrise
Valipala – Joanne
Polyphia – O.D.
Astral King – Behold the Light
Tony Williams – Fred
Billy Cobham – Spectrum

Belle & Sebastian – Jill Pole: B&S on sellainen bändi, ettei sitä kiinnosta kuunnella niin yhtään. Ei se kuunnellessa lopulta niin kamalaa sitten ole.

Strapping Young Lad – Underneath The Waves: Devin tulee Tuskaan keikalle ja yleisön toivottavissa oli 10 kappaletta melko kattavalta listalta. On kovia biisejä listalla, kunhan yleisö vaan tietää toivoa harvemmin kuultuja.

Devin Townsend – Victim: Tämäkin helmi siellä… ah…”
T

[embed]https://open.spotify.com/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=lFjLFRGJTLuejj2VdegREA[/embed]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti