perjantai 27. maaliskuuta 2020

Viikon Aivoradio 13/2020




YYTE:
"Tom Jones - Triple Cross: Seek (The Lost Collection) on Tompan 14.3. julkaisema 29 kappaleen kokoelma sisältäen harvinaisuuksia ja ennen julkaisemattomia kappaleita vuosilta 1964-75.  
Ella Fitzgeralf & Ellis Larkins - Makin’ Whoopee: The Complete Piano Duets oli toinen viime viikon löytö. Mukavaa musiikkia vapaapäivän aamutunnelmaan. 
Sergio Mendes - Reza: Mendesin musiikki soljuu vastustamattomasti rullaten lattaritempollaan luoden keväisen karnevaalitunnelman.  
Phil Collins - Entre deux mondes: Eltonilla on leijonakuninkaansa ja Philillä apinoiden kuningas. Tämä on siis Collinsin musiikkia Disneyn elokuvaan Tarzanista ja sen ranskankielisestä versiosta.  
Geordie - House of the Rising Sun: Kesä 1974 Kuusrock ja Geordie solistinaan Brian Johnson... Nuoruuskin oli kivaa. 
Joanne Shaw Taylor - Here Comes the Flood: Joanne innostui bluesin soittamisesta kuunneltuaan Jimi Hendrixiä, Albert Collinsia ja Steve Ray Vaughania. 
Kenny Rogers - You Decorated My Life: 20.3. kuollut samettiääninen tulkitsija oli yksi countryn suurista tähdistä.  
Them - Gloria: Van Morrison kirjoitti tämän laulun kesällä 1963 ja hänen yhtyeensä Them levytti sen 5.4.1964.  Vuonna 1999 laulu sai tunnustuksen ja se kirjattiin Grammy Hall of Fameen."

T:
"Oranssi Pazuzu - Uusi Teknoratia: Suomen pelottavin bändi. Sitä oli jo Kuolleet Intiaanit joskus Alavuden kulttuurikeskuksella ja sama meno jatkuu. 
Roxette - Joyride: Äkkiä pois painajaisista. Tällä sieltä pääsee. 
Queenrÿche - Inside Out: Vaikka ei Tate olekaan laulajan virassa, niin hyvin on samanlainen ääni hoideltu vokaaleihin. Onnistunut levy on viime vuoden The Verdict. 
Dream Theater - Scene Two II: Strange Déjà Vu: Progemetallin perusteoksia tämä nykyään. Ajoittain kuunneltuna toimii. 
Black Mountain - Phosphorescent Waves: Black Mountain on sellaista minun soitteluhetkien referenssikamaa. Ihan en samalle laulun tasolle yllä. 
Evergrey - Tidal: Lasken tämän vähän samaan kastiin. Mahtava kosketinsoundi. 
Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond, Pts. 1-5: Tämän voi laskea mihin tahansa kastiin. Uskomaton teos. 
Chisu - Tie: Kuuntelin pitkästä aikaa Chisua. Sieltäkin osa biiseistä on timanttisen kovaa materiaalia. 
Pearl Jam - Take The Long Way: Koska PJ nyt vihdoin sai ulos tämän levynsä, niin otetaan siltä pala. Levy ei ollut niin huono kuin pelkäsin. Itse asiassa yhdellä kuuntelulla jopa ok. Tässä tietysti potkii tahtilaji.  
Helloween - Mexican: Legendojen parissa mennään. Legendary artifact, Metal Jukebox, Power metal +2."

A: 


"First Aid Kit - Rebel Heart: Ruotsalaista melodiantajua. 
Eric Clapton - Bell Bottom Blues (live at Staples Center): Claptonin "One More Car, One More Rider"-LP tuli yhtenä iltana kuunneltua. En tiennytkään, että tämän alkuperäisversio ylettää Derek and the Dominoesiin asti. 
The Cranberries - Animal Instict: Dolores laulaa kohdan "So take my hand and come with me / we will change reality" ihastuttavasti. 
The Grateful Dead - Sugaree: On ollut aikaa taas kuunnella GD:tä. "Sugaree" edelleen yksi suosikeista. 
Pearl Jam - Who Ever Said: Tänään julkaistun Gigaton-levyn avausraita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti