perjantai 5. helmikuuta 2021

Ausculton Aivoradio 5/2021

 


Y

Sharon Jones & The Dap-Kings - In the Bush: Soulia siten miten sitä on on parhaimmillaan on ollut tapana tehdä.

Crack the Sky - Another Civil War: Kappaleen nimi ei kyllä yhtään houkuttele, mutta musiikki on kyllä kelpo kuunneltavaa. 

Ali Shaheed Muhammad & Adrian Younge - Fall Afternoon: Perjantai-iltaisin on hetki ja aika rauhoittua työviikon jälkeen. Tämän kanssa on helppoa vietävä ajatuksia tyhjentävä hetki. 

Passenger - Remember to Forget: Vuoden 2021 uutuuksia. Helposti kuunneltavaa poppia, jossa pidän etenkin laulajan äänensävystä. 

Rastas - Tiet: Rastaan kitaristi/laulajan Esa Nissin sävellys J.K. Ihalaisen runoon on yhtyeeltä erittäin onnistunut esitys. 

Marian - Ihmisiä: Artistilta Marian on ilmestynyt kaksi kaunista laulua, lokakuussa Tuokiokuvia ja tämän vuoden ensimmäisellä kellon lyömällä tämä Ihmisiä. 

Space - Spiders: Pilvipalveluni kautta tämänkin yhtyeen sattumalta löysin. Kyllähän tällainen musiikki minulle kelpaa, joten pilvipalveluni saa jatkossakin tehdä ehdotuksiaan. 

Wishbone Ash - Blowin’ Free: Ei mikään sattumalöytö vaan Wishbone Ash on jo pidempään suosikkini. Tässä soittoa klassiselta Argus-albumilta. 

Nena - Es wird schon weitergehn: Minä en ymmärrä saksasta juurikaan mitään. Mutta minullehan onkin pääasia, että musiikki toimii. 

Liina Harja - Asteroidi: Joskus kannattaa herätä yöllä kesken unien ja laittaa radio auki. Sieltä tuli tämäkin jyväskyläläinen trio bongattua. 


T

Tapani Rinne - Foghorn: Rinneradion Tapsa tekee kyllä vaikuttavaa jälkeä edelleen. Onhan tässä nimensä mukainen tunnelma.

Hot Heros feat. Iro Haarla - Kuulin suden ulvovan: Rauhaisaa jazzia ruokailun taustalle.

Kingcrow - The Moth: Kunkkuvariksen progemetalli on hyvin helppolukuista.

Queen - Scandal: The Miracle -albumin unohdettu klassikko. Soipi päässä satavarmasti.

Dool - A Glass Forest: Viime vuoden parhaita levyjä. Rokin ja metallin välimaastossa pujottelee Dool, joka tulee muuten Hollannista.

David Maxim Micic - Strange Night: Djent-aihiota on levitetty moneen suuntaan ja tätä palasen jaksaa aina nauttia silloin tällöin.

Rival Sons - Pressure and Time: Retro-rokki oli kovasti pinnalla kymmenen vuotta sitten. Sen kärkinimiä oli ehdottomasti Rival Sons. 

Pearl Jam - Dance of the Clairvoyants: Gigaton-albumin parasta antia on lopulta tämä eniten nykyaikaisin tanssi.

The House of Love - Hannah: Tämä on random-heitto listalle, mutta soimaan se jäi tämäkin mielen syövereihin.

Sara - Se osa joka rikkoo: Sara tekee sen, mitä osaa niin hyvin, että ei siihen ole valittamista. Uutta levyä odotellaan innolla.


A

Roxy Music - True to Life: Avalon-levyyn tulee yllättävän harvoin palattua. Yksittäiset biisit eivät meinaa jäädä mieleen, mutta yleistunnelma vahvemmin.

Caleb Caudle feat. John Paul White - Call It a Day: Tämä tuli jostain uutuuslistalta vastaan.

Def Leppard - Love Bites: Hysteria on 80-luvun rock-klassikkolevyistä vähiten kuunneltuja omalla kohdalla. 80-luvun balladitunnelmissa.

Eddie Vedder - Matter of Time: Eddien uuden pikkulevyn nimikappale.

WÖYH! - Jagodajaada: Hyyrysten projektin uusi tuotos oli tutun hurmaava.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti