perjantai 16. huhtikuuta 2021

Ausculton Aivoradio 15/21


 

T

Children of Nova - The Complexity of Light: Semmoista stonerin suuntaista progemetallia. Kuulosti ihan hyvältä.

Avenged Sevenfold - Natural Born Killer: Mike Portnoylla maustettua metallia bändiltä, jota en kuvitellut jakavani.

Mogwai - Gsalgow Mega-Snake: Tämä menee sinne maalailuosastolle. Ja hyvin se maalaakin.

Gorillaz  Every Planet We Reach Is Dead: Gorillaz on usein huonompi kuin osiensa summa, mutta kyllä välillä nasahtaa.

Grimes  So Heavy I Gell Throught The Earth: Grimes on minulle melko poppia, mutta mulle hyvin tehtynä sekin genre istuu.

AC/DC - Thunderstruck: Klassikko.

Jakub Zytecki - Sunflower: Mitähän se tämä on? Kimurantilta kuulostaapi.

ASHES dIVIDE - The Prey: Aika jenkkiä, mutta laadukasta on.

Arise in Stability - Madness Gives Rites to Enlightenment: Japanilaista Göteborg-metallia.

Lester Young - Mean To Me: Viikon jazzstandardi tähän päätteeksi.


Y

Mira Sunnari - Sade: Mira onnistuu Bill Withersin helmen Ain’t No Sunshine tulkinnassa varsin kelvollisesti. Suomalainen teksti on Aki Sirkesalon käsialaa. 

Ginger Baker - Interlock: Aika ajoin pitää nostaa kuunteluun suosirumpalini työskentelyä. Kyllä tässä yksinkertaisesti jokin vain koukuttaa. 

Galahad  - The Fox at the Airport:  Vuonna 1985 perustettu brittiprogeyhtye löytyi kuunteluuni vasta viime vuonna. Mutta parempi myöhään kuin milloinkaan. 

Nad Sylvan - The Stolen Child: Kun uutuuslistalla näin Sylvanin albumin Spiritus Mundi, tiesin sen sisältävän minulle sopivaa musiikkia. 

Dr. Lonnie Smith & Iggy Pop: Why Can’t We Live Together: Kuunnelkaa tuota Lonnien hammondin soittoa, on mukavasti tajuntaan soljuvaa sointuvirtaa. 

Cactus - All Shook Up: Cactuskin on yksi nuoruuteni suosikkiyhtyeistä. Orkesteri on jälleen käynyt studiossa ja rumpali Carmine Appicen johdolla aikaansaaneet todella hyvää materiaalia. Orkesteri rokkaa ja rollaa jykevästi. 

Anna Fox Rochinski -  Everybody’s Down: Anna debyyttialbumi Cherry on varsin vahva avaus soolouralle. Tässä kappaleessa etenkin komppi tukee solistia vallan oivallisesti koukuttaen. 

Brother Jack McDuff - The Honeydripper: 1961 julkaistussa kappaleessa löytyy virtuoosimaista soitinten hallintaa ja musisoinnin riemulla soitettua musiikkia.


A

Luminous Kid - Mountain Crystals: Huhtikuussa ei normaalistikaan tule syystä tai toisesta paljon kuunneltua musiikkia. Tämä uusi EP kuitenkin tuli pyöräytettyä läpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti