torstai 1. huhtikuuta 2021

Ausculton Aivoradio 13/2021

 


A

Lana Del Rey - Yosemite: Chemtrails Over The Country Club-levy on nyt tullut kuunneltua pariin kertaan. Tämä on ollut molemmilla kerroilla mieleenjäänein raita.

Oasis - Pass Me Down the Wine: 2000-luvun singlebiisien b-puoletkin löytyvät nyt näemmä Spotifysta.

Cassandra Jenkins - Ambigous Norway: Ajan hengessä liikkuvaa maalailua.

Taylor Swift - evermore (feat. Bon Iver): Swiftin molemmat viime vuoden levyt ovat ihan ok.

Deep Purple - Throw My Bones: Näemmä lähtee vanhoilta jääriltä vielä 2020-luvullakin.

Tatu & Tutkimusmatkailijat - Muutosta: Eilen soi tällainen albumi. Kapusi yllättävän korkealle vuoden 2020 levyjen listalla.


T

Edu Kettunen - Elävien maassa: Edun sanoitusta parhaimmillaan.

Saybia - Snake Tongue Beast: Saybia liikkui joillain soittolistoilla silloin 2000-luvun alussa. Jostain syystä se tuli juttelemaan, vaikkei ole sen jälkeen oltu yhteydessä.

Christina Perri - mine: Hulvaton meno. Tällaista ei kauaa jaksa, mutta kai sen 3,5 minuuttia.

Cynic - King: Cynicin kevyempää puolta. On ne ollut kovia.

Bodom After Midnight - Pain the Sky with Blood: Tämmöistä siltä Laiholta jäi jälkeen. Perinteistä, mutta laadukasta. Hyvät soolot!

Emma Ruth Rundle - Killing Floor: Uudeksi musiikiksi epäuusi äänimaailma. Grungen tuoksuista.

Evergrey - Tidal: Tämän olen laittanut ennenkin, mutta kun tuo kosketinsoundi viehättää.

Enslaved - Giants: Enslaved on yksi suosikkibändeistä varsinkin myöhemmän tuotannon osalta. 

Circle - Vaellus: Toisella lailla hulvatonta. Jos tämä ei pistä hymyilemään, niin harva asia pistää.

Deep Purple - Vavoom, Ted the Mechanic: Mainio. Parasta Deep Purplea.


Y

Orgone - It’s My Thing (You Can’t Tell Me Who Sock It To) [feat. adryon de Leon]: Tämän viikon osuuteni aluksi R&B:tä kalifornialaisittain. 

Sting - My Funny Valentine (feat. Herbie Hancock): Kaksi musiikin maestroa Rodgers & Hart musikaalisävelten parissa.  Babes in Arms sai ensi-iltansa Broadwaylla 14.4.1937, mutta sen musiikki toimii edelleen 84 vuotta myöhemminkin. 

Barock Project - Inside My Dreamer’s Eyes Part: Sisareni on suuri Italian ystävä. Minulla on kuitenkin vielä siellä käymättä, kun viime syksyn suunnitelmat korona pandemia tuhosi. Onneksi sieltä tulee kuitenkin kelpo musiikkia kuunteluumme. 

Sofia Jannok - Speaking Queen: Saamelainen Sofia on yksi suosikkejani. Hän on artisti, jolla on kyky luoda populaarimusiikkia kulttuuriperintöään kunnioittaen. 

Yvonne Fair & James Brown Band - I Found You: Laulu on vuoden 1962 esiversio, josta myöhemmin  kehtittyi James Brown klassikko I Got You (I Feel Good) nimellä tutuksi tulleesta kappaleesta. 

Bob Dylan -  Dignity (Outtake from Oh Mercy -sessions): Kun olen tällä viikolla kuunnellut herra Zimmermanin tuotantoa läpi, on suorastaan velvollisuuteni tällekin listalle nostaa yksi kappale. 

Uriah Heep - Sunrise: Hieno, melodinen Ken Hensleyn kirjoittama kappale Heepin tapaan tyylikkäästi esitettynä. Tähän aikaan vuodesta on mukavaa, kun aurinkokin alkaa heräillä samoihin aikoihin kanssani. 

Suzi Quatro - Do Ya Dance: Kappas yksi teini-ikäni idolleista on tänään julkaissut albumillisen uutta musiikkia. Ääni on syventyny, mutta sydämensä sykkii yhä rockille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti