perjantai 23. huhtikuuta 2021

Ausculton Aivoradio 16/2021


Y

Moxy - 1111: En oikein löytänyt tästä uutuuslevystä mitään taustoja. Mutta kysessä ei kuitenkaan ole samaa nimeä käyttäny nyt 1970 luvun kanadalainen hard rock orkesteri. 

Offspring - Let the Bad Times Roll: Uutuustarjontani lykkäsi Offspringiä tyrkylle. Mikäs siinä, edellisestä albumista olikin vierähtänyt jo 9 vuotta. 

B.B King - Let the Good Times Roll: Edellinen suorastaan vaati vastinetta. 

Little Feat - Let It Roll: Lovell George kavereineen ei valikoinut hyvän ja pahan välillä.  Ihan sama heille kunhan vain rokki rullaa. 

The Bats - Long Halls: Lepakoiden esittämä laulu on leppoisasti eteenpäin soljuvaa sävelkulkua.

Go-Betweens - Streets of Your Town: Sunnuntai oli aurinkoinen päivä ja niinpä tulikin pyöräiltyä ympäri Oulua hyvää pyörätieverkostoamme pitkin. Tunnelmaan sopi mainiosti austraaliaista hyvän mielen musiikkia. 

Maggie Bell - What You Got: Skottilaista Maggieta on joskus verrattu Janis Jopliniin.  Ainakin äänessä löytyy mukavasti karheutta ja särmää. 

Stone the Crows - Keep on Rollin’: Maggie Bell aloitti laulajan uransa tämän glasgowlaisen orkestin riveissä, joka toimi vuodesta 1970 - 1973. 

Goose - Dragonfly II: Pilvipalveluni lokeroi yhtyeen jam-bändiksi, aika oikeaan osunee.


T

Stratovarius - Episode: Albumi täytti 25 vuotta. On omassa musiikkihistoriassa sen verran merkittävä levy, että sen voi kaikki seuraajatkin kuunnella.


A

The Offspring - Let The Bad Times Roll: Viime viikolla julkaistu uusi Offspring-levy oli ensimmäinen laatuaan yhdeksään vuoteen. Hieman hajanainen kokonaisuus, mutta tunnistettavaa materiaalia. Dexterin laulanta vääntelee sopivia nappuloita edelleen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti