perjantai 17. elokuuta 2018

Ausculto - Viikon Aivoradio 33/2018

Skädäm - Katujen Kuningatar: Bändi tekee muutaman keikan orkkiskokoonpanolla syksyllä... Mietin, että muistanko yhtään biisiä, mutta täähän nyt on vanha klassikko.

High On Fire - Electric Messiah: Matti Hauki on voimissaan ja tässä väännetty ruuvia selkeesti kireemmälle. Toivotaan, että koko levy potkii persauksille samaan malliin.

Marissa Nadler - Blue Vapor: Tuli jossain suosituksissa vastaan ja tämän biisin perusteella merkkasin koko levyn to-do listalle. Hieno tunnelma biisissä.

Imatran Voima - Techno Slut: En tuntenut Perttu Häkkistä ihmisenä enkä hänen musiikkiaan tai radio-ohjelmiaan, mutta hänen äkillinen poismenonsa täytti paljon FB uutisvirtaani. Tämä olkoon minun kunnianosoitukseni hänelle, hyvää matkaa ja musiikki elää ikuisesti.

Verjnuarmu - Laalavat Jouset: Eilen tieto saavutti myös Musta Savon eli Janne Rissasen poismenosta. Samoin tein Verjnuarmu lopetti toimintansa välittömästi. Osanotto hänen perheelleen ja bändikavereille.

Sanhedrin - Riding On The Dawn: Uutta musiikkia vanhoilla saundeilla ja komeilla vokaaleilla. Tämä tuli kanssa vastaan jonkun nettisivun suosituksissa. Voisin helposti mennä näiden keikalle, jos Suomeen eksyvät.

God Is An Astronaut - Winter Dusk/Awakening: Bändi palaa juurilleen ja tekee sen minkä parhaiten osaa: tunnelmista instrumentaali musiikkia, jota jaksaa kuunnella ja joka koskettaa.

Tyrantti – Kobra: Tässä on siis Teräsbetoni, Ranger ja Kilpi samassa paketissa. Erittäin hämmentävä kokemus, mutta livenä bändin nähneet ovat olleet minua vakuuttamassa, että tästä muuten tulee vielä jotain. Otan popcornit esille ja odotan.”
Spinebrain

The Golliwogs - Tell Me: Musiikkia ennen kuin bändistä tuli tunnetumpi nimellä Creedence Clearwater Revival.

Wigwam -Cheap Evening Return: Rekku Rechardin tyylikäs sävellys Dark Albumille.

Elvis Costello & Imposters - Unwanted Number: Elvis kirjoitti laulun jo vuonna 1996 Grace of My Heart -elokuvaan, mutta levylle se tuli vasta tämän vuoden heinäkuussa esimakuna lokakuussa ilmestyvältä uudelta albumilta Look Now.

Anssi Tikanmäki - Hautalan Arvin Jenkka: Maisemakuvia Suomesta on mestariteos, mutta hieno albumi on myös Vanhat Valokuvat, jolta tämä jenkka löytyy.

Rick Wakeman - Gone But Not Forgotten: aikaa ajatuksille

Crusaders - I Felt The Love: Onhan tämäkin jo vanhahko kappale, julkaistiin 1975 albumilla Chain Reaction, mutta minä vaan pidän yhtyeen ilmavasta musiikista. Tätä levyä olivat soittamassa Wayne Henderson, Joe Sample, Wilton Felder, Stix Hooper ja Larry Carlton - ammattimiehiä.

Jolly Jumpers - Boom Boom: Tyrnäväläistä perusmusiikkia.

Uriah Heep - The Park: Yhtyeen kauneimpia balladeja.”
Yyte

Leevi and the Leavings - Tuhannen markan seteli: Oli Göstan kuolinvuosipäivä.

Pearl Jam - Low Light: PJ alkoi taas kiehtomaan. Rauhallisempaa osastoa.

M.A. Numminen- Neljimmäinen veljeksistä: On se Mauri Anterokin tehnyt kaikenlaista...

Maija Vilkkumaa- Luokkakokous: Viikonloppuna kamujen kanssa keikalle. Tämä on listalla.

Stonehills - Time: Joensuulaisheebojen ensimmäisen levyn ensimmäinen varsinainen raita. Tästä selviää, mistä Stonehillsissä on kyse.”
A

The Aristocrats – Smuggler’s Corridor: Sellaista kohtuullista kikkailijajengiä tässä bändissä, mutta musiikki on kuin Tarantinon leffasta.

Focus – Hocus Pocus 2010: Enpä ollut tätä versiota aiemmin kuullut. Ei se alkuperäistä hakkaa, mutta ei niin kehnokaan ole.

Stoned Jesus – I’m the Mountain: Ukrainalaista stoneria Kyuss-vivahtein. Hemmetin siistejä levynkansia.

Apocalyptica – Toreador: Bändin toisen albumin kolmas oma sävellys. Legenda. Minulle.

Planeetta 9 – Ainoa ystävä: Kummallinen bändi on tämä. Vähän kuin Black Sabbathin riffit, mutta jonkun tangokuninkaan ääni.

Corey Hart – Sunglasses At Night: Tämä on minun biisi, koska pidän aurinkolaseja lähes joka säällä ja joka paikassa.

Ruusut feat Paperi T - 555: Tämmöistä se on suosittu Suomi-musa nykyään.

John Fogerty – The Holy Grail: A:n kanssa kuunneltiin ja ihmeteltiin, miten se ääni ei vanhene ollenkaan.

Brother Cane – Bad Seeds: Etelän rokkia, joka vie Jyväskylän pyöräkellareihin.

Portishead – Sour Times: Tätä kuunnellaakseen pitää oletettavasti olla suunnilleen minun ikäiseni.”
T

[embed]https://open.spotify.com/user/auscultocom/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=-Tr9ibydSyytMHFoagdaqQ[/embed]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti