perjantai 8. maaliskuuta 2019

Viikon Aivoradio 10/2019

”Paul Brady - Light In The Dark: Lähestymme kevättä ja valon määrä lisääntyy - myös Lapissa. Paul Brady komppaa ilmiötä.

Patti Smith - Space Monkey: Harva pystyy näin vahvaan tulkintaan. Patti Smith eläytyminen on kokonaisvaltaista ja niin täydellistä.

Rigmor Gustafsson - The Light Years: Kun ajelee Suomen maanteitä ristiin rastiin, niin toki matkaseuraksi kannattaa ottaa kaunista, melodista, ruotsalaista musiikkia. Albumilta Come Home, joka julkaistiin 22.2

Climax Blues Band - Hands Of Time: Yhtye on perustettu 1969. Se myös julkaisi ensimmäisen albuminsa 1969. Albumeita on nyt parisenkymmentä, ja viimeisin on julkaistu vastikään tänä vuonna. Nykyisistä jäsenistä kukaan ei ollut perustamassa orkesteria, mutta enemmistö on ollut mukana 1980-luvun alusta.

The Royal Guardsmen - Snoopy Vs The Red Baroon: Maailman tunnetuin ilmataistelu, missä Ressu Koirankoppi Camelillaan (Moog Konttisen mukaan) kohtaa Parooni von Richthofenin.

Wigwam - Absalom: En muistanutkaan, että Rekku oli näin kova.”
Yyte

”Syu – Vorvados (albumi): Galneryuksen kitaristin sooloprojekti. Iloista, nopeaa ja ah, niin japanilaista poweria. Vierailevat laulajat tekevät levystä kiinnostavan kokonaisuuden.”
Spinebrain

”Freud, Marx, Engels & Jung - Isätön cowboy: Viikon biisi. Mikko Saarelan muistokonsertissa iskeytyi päähän. Melkoinen teksti ja ah, niin ihastuttavaa Saarelan riimin iskentää.

Hassisen kone - Tällä tiellä: Saarelan muistokonsertissa käväisi lavalla myös Jussi Kinnunen U-Bayoun basistina. Aiemmasta miehen bassotuotannosta tämä.

Loppuun kolme (3) biisiä tältä vuodelta ja Songpickrin soittolistalta. Ei sen kummempia saatesanoja, mutta nämä nousivat listalle syystä tai toisesta eilisiltana.

Big Thief - UFOF

Stereophonics - Chaos from the Top Down

Wild Rivers - Moving Target

Roy Orbison – Oh, Pretty Woman: Vielä lisäksi. Naistenpäivän kunniaksi.”
A

”Deafheaven – Night People: Hipsteribläkkistä. Tai jotain äärimetallia, mutta ei se kuitenkaan siltä kuulosta yhtään. Väsyneisiin ja aurinkoisiin iltapäiviin.

Disco Ensemble – Das Boot: Perjantai-meininki. Virtaa pitää olla. Sellaiseen puolikiireiseen perjantaiaamuun.

Uriah Heep – Bird of Pray: Erikoinen, mutta päähän jäävä sävellys. Byronin laulusuoritukset vähän haastavat, mutta toimii. Lumisateessa jossain Jäminkipohjassa.

Dimmu Borgir – I Am Sovereign: Dimmun teokset osaavat kyllä olla jylhiä nykyisellään. Soundit ovat kyllä pahuuden synkimmistä katedraaleista. Talvisille metsäteille.

CHVRCHES – Get Out: Täysin toiseen päähän. Helppoa ja taidokasta poppia. Kauppakeskuksen käytäville.

22 – CALL ME TRIMTAB: Djent-poppia tai jotain sellaista. Onpa sävellys tämäkin. Varmasti ihan kiva soitella. Bänditreenimatkalle sopivaa kampetta.

Sheryl Crow – Tomorrow Never Dies: Bond-teemaa. Tässä on jotain naisellista tähän naistenpäivän tuntumaan. Yöllisten seikkailujen alkuihin.

PJ Harvey – This Mess We’re In: PJ:n ja Thom Yorken duetto. Molemmat tunnistettavina tulkitsijoina. Perjantain alennusmyyntiruuhkaan.

Propagandhi – Things I Like: Nopeaa ja terävää punkia. Ei niin yksinkertaista, mutta hyvin piirtyy päiväksi sävelet mieleen. Energiatason nostoon.

Gojira – The Wild Healer: Gojirahan sopii aina. Siinä on jotain suomalaismetsien kylmyyttä ja maanläheisyyttä.”
-T

[embed]https://open.spotify.com/user/auscultocom/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=1mul3mKcQRaPxqHx0-zHVQ[/embed]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti