perjantai 26. heinäkuuta 2019

Ausculto - Viikon Aivoradio 30/2019

"Uncle Acid & The Deadbeats - Blood lust: A contemporary classic you should know."
Spinebrain

"Melkoista huisketta on ollut, joten laitetaan kootusti keikoilta mukaan tarttuneita biisejä.

Frank Sinatra - Fly Me to the Moon
Popeda - Repe ja Lissu
Don Huonot - Olemme kuin veljet
Eppu Normaali - Urheiluhullu
Ville Valo & Agents - Paratiisi"
A

"Frankie Valli & Four Seasons - My Eyes Adored You: Toiset ne vaan osaa laulaa puhtaasti ja kauniisti.

Bad Company - With You In a Heartbeat: Toimiko Bad Company ilman Paul Rodgersia? No tässä yksi Brian Howen vokalisoima kappale arvioitavaksi.

Bad Company - Feel Like Making Love: Paul Rodgers oli Bad Companyssa hyvässä seurassa ja äänelleen oikeassa ympäristössä.

Simon Kirke - Melting on Madison: Mm. Free:ssa ja Bad Companyssa rumpuja soittanut Kirke sooloili tähän malliin vuonna 2017.

The Law - Stone: The Law oli Paul Rodgersin ja rumpali Kenney Jonesin projekti ja ainoalla levyllään niin laulun tekijöinä kuin soittajina heidän tukenaan toimi runsaslukuinen joukko nimekkäitä muusikoita kuten mm. Pino Palladino, Chris Rea, Bryan Adams ja David Gilmour.

The Firm - Fortune Hunter: Paul Rodgers sai tähän orkesteriin kavereikseen Jimmy Pagen, Chris Sladen ja Tony Franklinin.

The Jones Gang - Mr. Brown: Piiri pieni pyörii... Yhtyeen kasasivat Lontoossa v. 2001 Robert Hart (viimeinen Bad Company solisti), Kenney Jones (ex-Small Faces -rumpali ja Paul Rodgersin The Law -kumppani) sekä Rick Wills (ex-Foreigner-basisti).

Mamas and Papas - Calfornia Dreaming: Oulussa Qstock ja Vaasassa Vaasa festival... Ratkaisu: No lähdemme Kalajoelle polskuttelemaan ja golfaamaan. Tapani Kansahan teki tästä suomenkielisen version Kalajoen hiekat, mutta kun tämä on vaan parempi."
Yyte

"Dozer - Big Sky Theory: Stoneria. Vähän synkkää, mutta kun antaa aikaa alkaa potkimaan. Sadepäiviin.

Skyharbor - Allure: Djent-musiikki on vähän poistunut jo taakse, mutta ei kaikki genren kappaleet niin kamalia ole. Tässä on sellaista bänditreeneihinajokomppia tarjolla.

Kirka - Leijat: Tähän kappaleeseen viitattiin viikon Metallin olemus -jutussa. Onhan tässä omaperäinen sävellys. Tuo mieleen 1990-luvun alun ja pienoismallit.

Cloudkicker - Let Yourself Be Huge: Anna itsesi olla iso. Kun rumpukomppi lähtee, on kappale väittömästi nostettava muistiin.

Ihana Leijona - Loista vain: Olisiko hiukan Kingston Wallin Shine On Men kaikuja tässä. Ei millään tavalla pahasti. Yöllisiin hämyilyihin.

Dave Weckl - Hard-Wired: Törmäsin sattumalta keskusteluketjuun, jossa pähkäiltiin, onko Dave hankalimpia rumpaleita maailmassa. Tähän en voi ottaa kantaa, mutta taitava hän ainakin on.

Ted Nugent - Out of Control: Miehen näkemykset maailmasta ovat jokseenkin kauheita, mutta soittaa hän silti osaa.

Jaakko Teppo - Mäntypistiäinen: Kyseisiä örvelöitä liikkuu nyt paljon metsissä. Sanat ovat ehtaa Jaskaa, eikä soittokaan ole täysin paskaa.

Hot Chip - I Feel Better: Yksinkertaisuudestaan huolimatta tämä melodia jää päähän. Livenäkin hyvä bändi.

Aerosmith - Hole in My Soul: Ysäriballadien kärkeä. Eikä Toxic Twins sitä ainakaan pahenna. Viimeisille hitaille."
T

[embed]https://open.spotify.com/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=R22vyxzGThCVANLaKWoJ-A[/embed]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti