perjantai 22. marraskuuta 2019

Ausculto - Viikon Aivoradio 47/2019

"Maija Vilkkumaa – Luokkakokous: 2008 ja ”Superpallo”-levyn aikaista Maijaa. Pari huippua kohtaa ja muutenkin kelpo biisi.

Movetron – Romeo ja Julia: Ysärikorvamato.

Earth, Wind & Fire – September: Yksinkertainen groove ja mallikkaat puhaltimet. Basso- & rumpuakseli toimii niin kuin vain voi.

ZZ Top – Gimme All Your Lovin’: Ei ole niin helppo soitettava kuin miltä kuulostaa. Partasuut tekevät tämän melkoisen hyvin.

Maggie Rogers – Love You for a Long Time: Listan loppuun uusi Maggie Rogers-biisi, kun siihen eilen törmäsin. Naisen tämän vuoden alussa julkaisema levy ”Heard It in a Past Life” on tullut kuunneltua pariinkin kertaan, mutta tämä on siis maistiainen jo seuraavalta albumilta."
A

"The Smashing Pumpkins - Blank (Sadlands demo): Niin kaunista kuin Billy parhaimmillaan saa aikaiseksi.

Saimaa - Lentävä kalakukko: "Ohha sinne matkoo, sano kala ku kuuta katto!"

Deftones - Digital Bath: Deftonesia tulee kyllä liiankin harvoin kuunneltua. Tämä oli joskus kova juttu.

Porcupine Tree - Heartattack In A Layby: Surullinen, legendaarinen ja koskettava kappale.

Therapy? - Knives: They have knives for every soul. Pahan punkin meininki.

Turmion Kätilöt - Teurastaja: Klassikko.

King Gizzard & The Lizard Wizard - Venusian 1: Indie-psyke-proge-bändi teki näytiksi thrash metal -albumin. Meneehän se näinkin.

Thank You Scientist - Wrinkle: Satunnaissoiton tuotoksia. Vähän djent-mausteista jazzia. Laitetaan tämä synttärionneksi Eskelinen-Mononen-rumpaliparivaljakolle.

Rubik - Storm In A Glass of Water: Rubik oli yhden aikakauden kovin indienimi Suomessa. Saattaa olla vieläkin sen genren parhaita bändejä Suomesta.

Plutonium 74 - Ruisleipää ja lakipykäliä: Oli niin hämäännyttävä tapaus, että totesin tätä hyräileväni kaupungilla kävellessäni."
T

"Konsta, Kusti & Faarao - Junalla pohjoiseen: Tällaiseen Ukko-Pekka-matkailuun minäkin voisin osallistua. Letkeää modernisoitua pelimannimusiikkia - kesämielellä.

Fleetwood Mac - Shake Your Money Maker (live): Vuoden 1968 keikkajyräystä Before the Beginning -kokoelmalta.

Joel Grey - Willkommen: Kuopion teatterin Cabaret - Upea esitys myös musiikillisesti.

Marc Bolan - Get It On: nuoruuden muistoja. Marc vaan menehtyi liian nuorena.

Céline Dion - Courage: Hetkonen, minähän pidän tästä. Kyky tulkita ja taito käyttää ääntään saa musiikin kantamaan. Saman niminen albuminsa julkaistiin perjantaina 15.11.

Spandau Ballet - How Many Lies: vaihdetaan genreä, syntikkaa ja saksofonia 1986 vuoden tyyliin albumilta Through the Barricades.

Magic Pie - Change: Viikon pitkähkö norjalaisen progeyhtyeen debuutilta Motions of Desire (v. 2005). Harvoin debyytin avausraita on tätä luokkaa."
Yyte

[embed]https://open.spotify.com/playlist/7kUomsFGBC3De8V9mOT2Ve?si=-ggX6DgFQKSXzO6AnvnH9Q[/embed]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti