perjantai 8. toukokuuta 2020

Ausculton Aivoradio 19/20




Y

Lee Ritenour - Tied Up: Lee on erittäin käytetty sessiomuusikko, mutta omaa myös runsaasti omaa tuotantoa.  Julkaistujen albumien määrä on nelisenkymmentä. 

Stevie Wonder - Sir Duke: Yksinkertaisesti kympin kappale. 

Crowded House - Distant Sun (Live at Sydney Opera House: Crowded House on yhtye, jonka musiikkia tulee kuunneltu liian harvoin. Ilmavaa ja helposti kuunneltavaa. 

Tuomo - Head Above the Water: Viime viikon listallani oli mukana Tuomoa.  Prättälä on mukana Verneri Pohjolan albumilla koskettimia soittamassa. Tällä kertaa omaa tuotantoaan 

My Morning Jacket - Spring: Sitähän se on, kevättä ilmassa. 

Tops - Pirouette: Musiikkia, joka tuottaa hyvä mieltä tähänkin kevätpäivään. 

Donovan - Lullaby of Spring: Vuoden 1967 kevät maistui tälläiselta brittiläisen laulaja/lauluntekijä Donovanin mukaan. Kauniisti tulkittu kaunis laulu. 

Van Morrison - Contacting My Angel:  Vanin yhteydenpito enkelinsä kanssa on vähäeleisyydessään tenhoavaa. 

Pretenders - Hymn to Her: Chrissie Hynden ääni on vaan miellyttävää kuunneltavaa.  Laulun kirjoitti Chrissien koulukaveri Meg Keene

Elliott Murphy - Tell Me: Tämänkin laulun tenho sen näennäisessä yksinkertaisuudessa, mutta sen tunnelma vie mukanaan - ja taustan jokainen sointu ja nuotti on kohdallaan. 

Silhouette - Breathe: Aina välissä kunnon proge on poikaa, kuten esimerkiksi tämä Silhouetten hieman pidempi henkäys. Orkesterihan tulee Hollannin Utrectista


T

"Oranssi Pazuzu - Andromeda: Kohtalokkaan kaunista peltotyömusiikkia. Piti kuunnella muutamankin kerran äestäessä.

Oranssi Pazuzu - Loputon tuntematon: Tässä sitten sinne black metal -päätyyn esimerkki, kuinka tehdään bläkkistä hienosti, vaikka se sisältäisikin bassotaajuuksia.

3TM - Model Two: Kummallista jazzia, mutta hienoa.

Jamiroquai - King For A Day: Aina olen tästä tykännyt. Kappale, joka melkein alkaa, muttei tee sitä missään vaiheessa.

Sheryl Crow - Tomorrow Never Dies: Yksi suosikkisävelmistä, kun tarkastellaan Bond-elokuvien tunnusbiisejä.

PJ Harvey - This Mess We're In: Tämä yksilö lyö yhteen PJ:n ja Thom Yorken parhaat puolet. Vaikuttava veto parinkymmennen vuoden takaa.

Faith No More - The Gentle Art of Making Enemies: Perjantai-ilta ja "Lomille, mars!". GTI Golf käyntiin ja ihan liian kovaa Lahdesta Virroille.

Live - Selling The Drama: Pikkasen on yhden hitin ihme, vaikka koko levy on toimivaa grungetusta. 

John Frusciante - Regret: Frusciante on kitaristina oikeasti omaperäinen. On varmasti hakenut viitteitä jos jonkinlaisista yhdisteistä, mutta erilaista se joka tapauksessa on.

The Flaming Lips - Pompeii AM Götterdämmerüng: Aivan helvetin hieno muunnelma Saksan kansallishymnistä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti