perjantai 5. kesäkuuta 2020

Ausculton Viikon Aivoradio 23/2020


T:


Phi – Blackened Rivers: Sattumanvaraisia löytöjä. Tuntui hyvältä. 
Disperse – Stay: Ruohonleikkuun taustamusiikkia. Mukavan oloista progemetallia. 
Palms – Furure Warrior: Palms on Deftones-Morenon projekti, jota tuli joskus paljonkin pyöritettyä. 
Motanka – Air: Samaisen sattumasoiton tuotoksia. Tässä ei ole mitään väkinäistä, vaikka aika raskas onkin. 
Miles Davis – Whispering: Jazzstandardi puolittaisen legendan käsissä. 
Thundercat – I Love Louis Cole: Tämä tuli Karl Hungus -suosituksena Hämeenkyröstä. Onhan jännä albumi. 
Andromeda – The Words Unspoken: Mp3-ajan legenda. Edelleen vakuuttava progemetalliveto. 
Coldplay – Whisper: En ole varmaan viiteen vuoteen kuunnellut Coldplayta. Whisper lähti ihan toistosoittoon hetkeksi. 
Juice Leskinen – Haitaribussi: Tyttäreni harjoitteli tätä kevätjuhlaa varten. Juice ja sanoitus. ”Tulee bussi porista, on siinä satakunta…” Ei tuollaista kukaan muu keksi. 
Jonathan Wilson - Enemies: Dixie Blur tullee olemaan top10-albumeissa tänä vuonna. Vaikkei yhtään ole minun musiikkityyliä.

The Hives – Walk Idiot Walk: Olen opetellut soittamaan rumpuja. Tämä on aika mukava kappale soittaa. Tai oikeastaan koko The Hivesin tuotanto. Riittävän simppeliä. 
Joose Keskitalo – Nyt on sinun aikasi: Joose on niin tajuttoman outo artisti, ettei pahemmasta väliä. Olen sitä aika paljon jotenkin vahingossa kuunnellut aika paljonkin. Uusi albumi on tuotannoltaan pirun pätevän kuuloinen.



SPINEBRAIN:

Green Carnation - Leaves of Yesterday: Absolutely wonderful comeback after 14 years of last album. Progressive rock at best without irritating musical virtuoso moments.


YYTE: 

Johnny Winter - Highway 61 Revisited: Winter tulkitsee Dylania ihan kelpo tavalla vuoden 1969 albumillaan Second Winter. Se oli, toisin kuin nimi antaa ymmärtää, jo Johnnyn kolmas LP ja melkein tupla. Materiaalia oli nimittäin kolmelle levypuoliskolle ja neljäs sivu oli tyhjä.  
Jupiter Coyote - Hungry Chost: 30 vuotta toimineen orkesterin fb-sivuilla määritellään sen musiikkia nimikkeellä ”mountain rock”, eteläisten Appalakkien boogien ja bluegrass täytteisen funk-rockin sekoitukseksi.  
Lettuce - Remember the Children: Bostonilaista, funkilla höystettyä lehtisalaattia. Taidanpa kuunnella samantien Resonate-albumin kokonaisuudessaan. 
Tomás Doncker - Back Door Man (feat. Artur Uronen): Komeasti soivaa rytmikästä bluesia Nykin Iridiumissa äänitetyssä live-taltionnissa. 
Stevie Nicks - Edge of Seventeen: Fleedwood Macin pitäessä taukoa Tusk- ja Mirage- albumiensa välillä yhtyeen jäsenillä oli hieman aikaa sooloilla. Nicks julkaisi tuolloin (1981j ensimmäisen sooloalbuminsa Bella Donna, jonka tuotti Jimmy Lovine. 
Stevie Nicks with Tom Petty & The Heartbreakers - Stop Draggin’ My Heart Around: Kerrassaan jäntevää musiikkia, ei mulla muuta.  
Unitopia - Tesla: Kyllä Australiassakin osataan. Tällaista jälkeä Unitopia sai aikaiseksi 10 vuotta sitten.  
Pat Benatar - Sex as a Weapon: Patilla näpeissa ja tarmossa on kyllä sellaista energiaa, että uskon toimivan tässäkin asiassa.  
King Crimson - Walking On Air: Etsin kaunista progea ja mm. tämän löysin.


A:

John Fogerty - Fogerty's Factory: Karanteenissa syntynyt EP, jossa taannoin 75 vuotta täyttänyt Fogerty perheineen soittelee klassikoita. Kulkee kuin ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti